KONT4YOU-

KIK VAGYUNK MI?

Professzionális tervező és építőcsapatunkkal teljes körű szolgáltatást nyújtunk Önnek, akár egyedi tervek és elrendezés kiválasztásával, és a projekt helyszínre történő szállításával!

Függetlenül attól, hogy milyen célra használják -építkezésen dolgozó munkásoknak, helyszíni irodáknak, ideiglenes iskoláknak, mobil klinikáknak vagy nyilvános WC-nek- a Kont4you konténerházai minden tekintetben professzionális megoldásokat kínálnak.

Több, mint 400 elkészült projekt

Beföldi és nemzetközi tapasztalat

2012 óta a piacon

Konténerházak kialakítása.

Tapasztalatainkat 2012 óta gyűjtjük, és évente több ezer konténerházat gyártunk le számos országba. A Kont4you konténerszerkezeteket épít és szállít világszerte. Alacsony költségű konténerházunk szendvicspanel modulok, amelyeket minden építkezésen használnak, különösen az építőipari társaságok.

A konténerházunk mérete lehet 6m hosszú szabványos ház vagy testre szabott egyedi méret, melyet természetesen kérésre igény szerint legyártunk.

Konténereinket vendégkollégiumnak, diákotthonnak, katonai tábornak, egézségügyi központoknak és munkástábornak is használják. Konténereink fő előnyei a biztonság, a magas szigetelés, a kényelem, a modern kialakítás és a megfizethető árak mellett a gyors és precíz építés. A konténerek tartalmazhatnak hálószobát, szabadidős szobát, tárgyalót, számítógéptermet, tanulószobát, menzát és konyhát, WC-t és zuhanyzót, valamint bármilyen funkciót amit az ügyfél igényel. Ha a vásárlónak szüksége van rá, más lehetőségek is hozzáadhatók, például légkondicionálás, szellőzőrendszer, emeletes ágyak és szekrények.